Sommarvandra i Grövelsjöfjällen! Vänlig vildmark och upplev naturens skiftningar i Sveriges sydligaste fjäll.
25% rabatt

Sommarvandra i Grövelsjöfjällen! Vänlig vildmark och upplev naturens skiftningar i Sveriges sydligaste fjäll.

Vandra i vacker,  endast 50 mil från Stockholm och drygt 60 mil från Göteborg. Du bor på Grövelsjöfjällens enda fyrstjärniga hotell där du bjuds på god mat och tillgång till bastu och badtunna. Förutom fantastiska vandringsleder finns fina fiskevatten och Idre golfbana alldeles i närheten. Dessutom får du boken ”Grövelsjöfjällen – gränslösa fjäll” Värde 250:- Som prenumerant får du 25 % rabatt på våra ordinarie paketpriser. Prisexempel, Helpension 3 dygn från 3233:- (ord.pris 4 525:-) Datum: Erbjudandet gäller för perioden 28/6 – 6/10 2020. Plats: Storsätra Fjällhotell, Grövelsjön Läs mer på www.storsatra.se

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.