Falbygdens Osteria är paradiset för alla ostälskare! Perfekta utflykten! Smaka på en ost- & delikatesstallrik till rabatterat pris.
För ostälskare

Falbygdens Osteria är paradiset för alla ostälskare! Perfekta utflykten! Smaka på en ost- & delikatesstallrik till rabatterat pris.

En perfekt utflykt! Botanisera bland ca 170 sorters ost samt goda och spännande tillbehör. I butiken hittar ni mycket som är lokalt producerat runt Falbygden. Företaget drivs utav femte generationens ostföretagare och i våra anrika ostkällare så lagrar vi fram goda ostar som bara finns att köpa i vår anläggning i Falköping. När ni handlat färdigt kan ni passa på att avnjuta något gott i ostrestaurangen. Just nu får du som prenumerant en ost- & delikatesstallrik inne på restaurangen för endast 99:-/st. Ord.pris 129:-/st. Tallriken går att äta i restaurangen eller att ta med som take away. Ni hittar Falbygdens Osteria på: Göteborgsvägen 19 521 30 FALKÖPING Telefon: 0515-71 72 35 För öppettider och mer information, se här!

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.