20% rabatt på trådlösa hörlurar – Vattenresistenta med justerbart huvud och perfekt passform och ljud.
20% rabatt

20% rabatt på trådlösa hörlurar – Vattenresistenta med justerbart huvud och perfekt passform och ljud.

TRUE PLUS är en premiumlur i True wireless-segmentet. Med dess dubbla mikrofoner och justerbara huvud ger de en perfekt passform och ljud, optimal för till exempel olika videokonferenslösningar under distansarbete eller möten ”on the go”. Förpackningen innehåller också extra sportvingar i silikon för förbättrad passform vid aktivitet. Med vår världsunika och egenutvecklade MultiTip™-design får du helt enkelt en bättre ljudupplevelse och dina hörlurar hålls på plats för ökad komfort. Hörlurarna är också vatten- och svettresistenta och har en aktiv speltid på 6 timmar per laddning. Laddningsboxen som hörlurarna levereras i ger 35 timmars batteritid per laddning. Teknisk spec TRUE PLUS: IPX4 vatten – och svettresistent 6h aktiv speltid 35h batteritid Laddningstid 1,5h Bluetooth 5.0 10m trådlös räckvidd Mikrofon- och touchkontroll

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.