Julbord med enbart havets läckerheter från Tullhuset i Hönö Klåva Hamn
Julbord!

Julbord med enbart havets läckerheter från Tullhuset i Hönö Klåva Hamn

Tullhuset firar julen med ett renodlat fisk- och skaldjurstema där kockarna bjuder på stor kreativitet och ständigt nyskapande. Här finns varken skinka eller köttbullar. Buffén dignar istället av havets läckerheter tillsammans med några vegetariska rätter och ett ansenligt dessertbord. Varje år presenteras något nytt och spännande, även om hummersoppa och äggost är stående favoriter för att inte göra våra ständigt återkommande gäster besvikna. Läs mer på tullhuset.se/julbord/

Tullhuset finner du på kajen i Hönö Klåva Hamn, i Göteborgs skärgård. Hit kan du ta dig med bil, buss och färja från Lilla Varholmens färjeterminal vid Hjuvik i Torslanda.

Erbjudandet gäller:

Jullunch
Jullunch 20 nov kl 14.15 samt 23-27 nov kl 14.15. Pris för dig som är prenumerant är 295:- (ord pris 375 kr).
Julbord
Julbord 22 nov kl 13.00 & 18.00 samt 23-26 nov kl 19.00. Pris för dig som är prenumerant 575:- (ord pris 625 kr.)
Julbordspaket med övernattning
Julbord med övernattning 22 – 26 nov. Julbord på Tullhuset med övernattning och frukost på Trubaduren  som ligger 180 meter från Tullhuset. Pris för dig som prenumerant är 1095kr /p.p (ord pris fr 1295 kr/p.p) Bokar du detta paket behöver du inte boka julbordet separat då det ingår i erbjudandet med övernattning. För att ta del av erbjudandet behöver du även uppge rabattkoden som visas nedan när du är inloggad läsare av din tidning.

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.